नेपालका विभिन्न वस्तुहरुका लागि प्रख्यात स्थान !!


  •  गैँडा, हात्ती     चितवन
  •  नासपति      फर्पिङ
  •  माछा      बाह्रबिसे , कुलेखानी
  •  चामल      सिकरबेसी, नुवाकोट
  •  स्याउ      मुस्ताङ , जुम्ला , हुम्ला
  •  ढाका कपडा       पाल्पा ,तेर्हथुम
  •  माटाका भाँडा      भक्तपुर
  •  तरकारी      ठिमी, भक्तपुर
  •  ताप्के      विरगञ्ज, पर्सा
  •  राडीपाखी     ओखलढुगां, बाग्लुङ , तेह्रथुम, भोजपुर
  •  तेल      खोकना
  •  भादगाउँले कालोटोपी      भक्तपुर
  •  चिउरा      टिकनीबोडे
  •  कफी      गुल्मी
  •  खुकुरी      भोजपुर, आठराई
  •  च्याखुरा      पिपलबोट गोरखा
  •  दुम्जाली खाडी      दुम्जा
  •  गलबन्दी       कास्की
  •  अम्बा      घुनीबेसी
  •  छाला      दैलेख
  •  उखु      घुनीबेसी
  •  तोरी      चितवन
  •  अदुवा      मालनेटा, सल्यान
  •  असल सख्खर      बैतडी
  •  सुन्तला      धनकुटा, पोखरा , स्याङ्जा
  •  दहि      भक्तपुर
  •  हुक्काको नली      बागलुङ, डोटी
  •  चाकु      टोखा, काठमाडौँ
  •  कपास      बाँके , बर्दिया , दाङ
  •  करुवा, अम्खोरा      पाल्पा
  •  शालिग्राम      कालगण्डकी
  •  घरबुना कपडा      कीर्तिपुर
  •  काठको ठेकी      मकवानपुर
  •  खाना खाने होटल      मुग्लिङ
  •  सानु दुधालु गाई      अछाम
  •  मुला      चित्लाङ
  •  चिया      इलाम, झापा

Share on Google Plus

About Dinesh Lamichhane

"राम्रो भोलिको लागि, आज सिकौं र सिकाऔं" भन्ने उध्येश्यका साथ संचालित, यो बल्ग शिक्षा, सञ्चार, जागरूकता, जानकारी, समन्वय, पुस्तकहरु, कक्षाहरू, आदि र समग्रमा लोकसेवा र कलेजको विद्यार्थी सँग सम्बन्धित ब्लग हो। देशमा बढीरहेको बेरोजगारी र नेपाली प्रशासनमा कमजोर कर्मचारी को समस्यालाई ध्यानमा राखी यो बल्ग निर्माण गरिएको हो । यहाँ हामी सके सके-सम्म सम्पुर्ण बिषयबस्तुहरु समावेस गर्ने प्रयास गरिरहेका छौ। जस्ले गर्दा कुनैपनि लोकसेवाको तयारी गरीरहेका र कलेज पढ्दै गरेका विद्यार्थीहरुलाई धेरै उपयोगी हुनेछ भन्ने हाम्रो विश्वास रहेको छ। तपाईपनि आ-आफ्नो ठाँऊबाट हामीलाई सहयोग गरिदिनुहुन अनुरोध गर्दछौ । तपाई सँग एदी कुनै लोकसेवाको लागी सहयोगी सामाग्रीहरु साथै बिभिन्न संकायका शैक्षिक सामाग्रीहरु छन् भने हामीलाई lcdinesh57@gmail.com र dineshlamichhane57@gmail.com मा मेल गरी सहयोग गर्न सक्नुहुन्छ ।
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment